Doi politisti au fost batuti de bodyguarzi intr-un club din Piata Unirii, la Timisoara

07-03-2013 16:09


  Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel din Timisoara trebuie sa faca lumina intr-un scandal in care au fost implicati doi politisti si doi bodyguarzi ai unui club din oras.

In scenele care au fost surprinse de camerele de supraveghere video din local, se vede cum, la un moment dat, bodyguarzii imobilizeaza doua persoane pe care le pun la pamant si le aplica mai multe lovituri. In cele din urma, scandalul a fost aplanat de politistii de la Sectia 1 chemati in ajutor.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se vede cum, unul dintre politisti o prinde de par pe o chelnerita si o arunca la pamant. Tanara merge si se plange bodyguarzilor, iar acestia reactioneaza imediat. Intr-o prima faza, agentii de paza ii roaga pe politisti sa plece din local. Cum acestia au refuzat, scandalul a fost ca si facut. Bodyguarzii l-au imobilizat pe unul dintre politisti si au sunat la 112. Oamenii legii sositi la fata locului au aflat ca, de fapt, in scandal, au fost implicati doi colegi pe care i-au dus la sectie pentru explicatii.

Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a declansat o ancheta interna in acest caz.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO