Dirijorul german Dominic Fritz revine la Timisoara. Astazi canta muzica gospel impreuna cu publicul

02-01-2013 12:38


timisoara gospel project

Proiectul Timisoara Gospel revine astazi cu un nou concert. De data aceasta, pe scena nu va mai urca un cor la fel ca in concertele trecute, ci doar dirijorul german Dominic Samuel Fritz, care va incerca sa convinga publicul sa cante alaturi de el.

De la ora 19:00, la Biserica Regina Pacii de pe strada Gheorghe Doja, germanul Dominic Samuel Fritz va sustine un concert in care va interpreta piese gospel, colinde, dar si compozitii proprii. Daca pana acum, germanul sustinea concerte cu un cor format intr-o singura saptamana, doar din timisoreni, pentru acest eveniment el incearca ceva diferit.


Evenimentul este primul proiect al Asociatiei care nu implica un cor, insă concertul este sing-along, adică in loc de cor este invitat sa cante publicul insusi. Textele vor fi proiectate pe un ecran, deci spectatorii trebuie doar sa aiba curaj si chef sa cante”, a declarat Ildiko Csoke, PR-ul asociatei Timisoara Gospel Project.


Cheful si bucuria de a canta sunt contagioase si e mult mai usor sa canti decat se crede. Cantatul impreuna este o experienta spirituala, armonizatoare si eliberatoare, pe care orice om ar trebui s-o incerce in viata”, povesteste dirijorul Dominic Samuel Fritz.


Intrarea la concert este gratuita si este primul eveniment Timisoara Gospel Project din acest an.

Un german vine anual in Romania pentru un concert caritabil. Vezi metoda prin care alege "artistii"
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO