De ziua lor, princhindeii vor fi plimbati prin Timisoara cu “Tramvaiul Copiilor”. Vezi traseul

30-05-2013 14:25


tramvaiul copiilor

 Ziua Copilului incepe mai devreme la Regia Autonoma de Transport Timisoara. Vineri, 31 mai, reprezentantii regiei ii invita pe micuti la plimbarea traditional cu “Tramvaiul Copiilor”.

 

 Prima cursa va incepe vineri dimineata de la ora 10:00, cand tramvaiul va pleca din depoul Take Ionescu si va urma traseul: Piata Badea Cartan – Piata Traian – Prefectura – Piata Libertatii – Piata 700 – Catedrala Mitropolitana – Piata Maria – Piata Balcescu – Sala Olimpia – Banatim – Piata Traian – depoul Take Ionescu.

“Tramvaiul Copiilor” va circula din ora in ora, iar copiii si insotitorii nu vor avea nevoie de bilet. Ultima plecare va fi de la ora 16:00, tot din depoul Take Ionescu.

Inainte de a pleca in cursa cu tramvaiul, la depou, copiii vor putea participa la doua ateliere de pictura si de lucru manual, de la orele 10:30 si 12:00. Vor fi moment de teatru, jocuri si multa voie buna.

Sambata, in 1 iunie, cand se sarbatoreste oficial “Ziua Copilului”, tramvaiul se muta cu atelierul de pictura in Piata Libertatii unde va stationa de la ora 10:00 pana la ora 15:00.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO