Tramvaiele 1 si 8 nu mai circula pana la Gara de Nord. Afla pana cand se impune aceasta modificare si de ce

25-03-2014 13:57


tramvai ratt

 Incepand de miercuri, 26 martie, de la ora 09:00, traseul liniilor 1 si 8 tramvaie va fi deviat din Piata Mocioni pana in Dambovita.

 Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara anunta ca, din cauza unor lucrari care se fac la macazul din zona garii, tramvaiele 1 si 8 nu vor mai ajunge pana la Gara de Nord. Schimbarea ramane valabila insa doar pentru doua zile, urmand ca vineri, 28 martie, tramvaiele sa isi reia traseul normal.

Pana la Bulevardul Dambovita si retur, tramvaiele 1 si 8 vor opri in toate statiile de pe traseu.

Pentru a asigura legatura dintre Piata Mocioni si Gara de Nord se va introduce un autobuz care va circula pe urmatorul traseu: Piata Mocioni, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bulevardul General Ion Dragalina, Strada Garii si retur.

Autobuzul va opri in urmatoarele statii: P-ta Al. Mocioni (in statia liniilor 33, 33b, E7, 32 in sensul spre Calea Sagului), Regele Carol I (inainte de intersectia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, in drept cu intrarea la Liceul Tehnic de Vest), Gara de Nord (in statia Expresului 3), Regele Carol I (dupa intersectia bv. General Dragalina cu bv. Regele Carol I, in dreptul scolii), Brancoveanu (in statia liniilor 33, 33b, E7, 32 sensul spre Piata Mocioni). Autobuzul va circula la interval de 20 de minute.

RATT anunta calatorii ca abonamentele de o linie pentru tramvaiul 1 si 8 sunt valabile si pe autobuzul care circula intre Piata Mocioni si Gara de Nord doar in zilele de 26 si 27 martie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO