Cum ar trebui sa fie noul sistem de parcare? Nicolae Robu le cere parerea timisorenilor pe Facebook

17-12-2012 10:20


Nicolae Robu

 Nicolae Robu le cere parerea timisorenilor prin intermediul retelei de socializare Facebook, cu privire la un nou sistem de parcare care va fi implementat din 2013.

 Primarul Nicolae Robu a anuntat saptamana trecuta ca Societatea de Drumuri Municipale va absorbi societatea de Administrare a Domeniului Public si, odata cu aceasta miscare, se va desfiinta si sistemul de parcare Telpark.

Duminica seara, prin intermediul paginii sale de Facebook, edilul sef al orasului le-a cerut sugestii timisorenilor despre cum ar trebui sa fie noul sistem de parcare. “Va rog sa-mi faceti cunoscut cum ati dori dumneavoastra sa fie noul sistem si cum ati dori sa nu fie (evident, aici se incadreaza tot ce v-a creat nemultumiri la sistemul Telpark si la alte sisteme pe care le-ati intalnit, in alte orase). La cum ati dori sa fie, astept sugestii bazate pe experienta pozitiva din alte parţi, de preferinţa avand drept suport cele mai avansate tehnologii in domeniu”, a postat Nicolae Robu pe reteaua de socializare.

Aceasta hotarare de desfiintare a sistemului Telpark, precum si absorbtia ADP de SDM va fi supusa votului in ultima sedinta de Consiliu Local din acest an, care va avea loc in 18 decembrie. “Vom reforma sistemul de parcari cu taxa, vom inlatura Telpark si vom incerca sa implementam in locul lui un sistem mai in interesul cetatenilor. Sunt in pregatire materialele juridice necesare acestui act de absortie, iar pe ordinea de zi a Consiliului Local din 18 decembrie va fi inclusiv acest subiect”, a declarat in urma cu o saptamana edilul sef.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO