Corabia Piratilor va pluti pe Bega, iar Parcul Copiilor va deveni loc de basm cu printi si printese, de 1 iunie, la Timisoara

28-05-2014 11:29


copii

 Cea mai mare petrecere va avea loc in Parcul Copiilor din Timisoara, in acest sfarsit de saptamana, cand se sarbatoreste Ziua Copilului. „ZAMBESTE DE ZIUA TA!” este sloganul care ii indeamna pe cei mici sa se lase invaluiti de lumea basmului.

 In zilele de 31 mai si 1 iunie 2014, Parcul Copiilor se transforma intr-un imens loc de joaca cu printi si printese, Canalul Bega intr-o mare involburata pe care va pluti Corabia Piratilor, iar Casuta de pe Deal va fi luata cu asalt de zmeul fioros.

Fiecare copil care vine la petrecerea de sambata si duminica, organizata de Primaria Timisoara, trebuie sa zambeasca! Acesta este si sloganul petrecerii „ZAMBESTE DE ZIUA TA!”.

Din programul de sfarsit de saptamana nu au fost exclusi nici parintii si nici bunicii care, in timpul petrecerii pot vizita Targul Educational 2014, unde vor gasi cele mai interesante oferte de crese, gradinite, after-school, cluburi de muzica, inot, dans si locuri de joaca pentru copii.

Sambata si duminica, intre orele 10:00 si 19:00 vor avea loc multe actiuni pentru cei mici: face painting, ateliere de pictura, modelaj, sculptura, pictura pe ceramica, demonstratii de yoga pentru copii, plimbari gratuite pe Bega cu Corabia Piratilor, discoteca în aer liber, ateliere specifice situatiilor de urgenta: acordarea primului ajutor, salvari de la inaltime.

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR DEDICATE ZILEI COPILULUI, POATE FI VAZUT AICI 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO