Cluburile iti pregatesc nopti de neuitat in acest weekend! Vezi unde se tin cele mai tari petreceri

07-06-2012 14:42


discoteca

Petrecerile se tin lant in acest sfarsit de saptamana. Vara si-a intrat in drepturi si cluburile organizeaza evenimente dintre cele mai tentante.

Muzica pe toate gusturile, bauturi fine si buna dispozitie. Cu asta ii ademenesc cluburile pe timisoreni. Ba mai mult, weekend-ul nu mai asteapta pana vineri, ci incepe de joi.

In aceasta seara, in Heaven Outdoor va rasuna cunoscutul hit “Dalinda”. Si nu oricum, ci in varianta live, pentru ca invitatul special va fi Alex Mica. Artistul timisorean va urca pe scena clubului si va canta pentru toti pasionatii de clubbing. Nu vor lipsi din repertoriul sau hiturile care l-au consacrat, precum “Dalinda”, “Senorita” sau “Mi Hermosa”.

Tot joi, la The Factory Pub, Dj Stefan vine cu cele mai noi hituri. Surprizele nu se termina aici. Cine cumpara un metru de bere are dreptul sa aleaga doua piese pe care Dj-ul le va mixa. Nu se vor accepta manelele sau muzica populara. Cine bea doar 3 halbe de bere, are dreptul la o singura piesa.

In acelasi timp, in Life Pub, doamnele si domnisoarele vor bea atat cat isi doresc cu doar 29 de lei.

Seara de vineri incepe cu o Jeans Party by Stefan Musca in Ibiza Club. De la ora 22:00 cele mai frumoase animatoare si cele mai fine cocktail-uri va asteapta.

La Pantheon, muzica incepe de la ora 23:00. Invitatul special al serii de vinery este Stefano Mattara, un DJ Italian.

Happy Friday se tine la Club 30 in intervalul orar 00:00 – 01:00, cand cocktail-urile se servesc la pret promotional.

Sambata, in Daos Club sunt asteptati Cedry2k, Dragonu si Carbon sau pe scurt, Haarp Cord, in noua lor formula. Trupa va concerta pentru prima data la Timisoara, cu ocazia lansarii celui de-al doilea album intitulat “Vremurile din urma”. Petrecerea incepe la 22:30.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO