Paul Codrea: „Punem mana de la mana pentru Poli!”

07-06-2012 11:36


Paul Codrea

Fotbalistul timişorean vrea să se implice într-o reconstrucţie a clubului alb-violet şi crede că alţi foşti jucători ai lui Poli i se vor alătura.

Poli Timişoara e în pragul falimentului şi e nevoită să o ia de la zero. Câţiva dintre foştii jucători ai alb-violeţilor ar putea să contribuie la renaşterea echipei, iar primul care şi-a anunţat disponibilitatea pentru acest lucru este Paul Codrea.

“Dacă se reporneşte şi mă contactează cineva, aş fi dispus să ajut. Noi, cei care am jucat afară şi avem o anumită experienţă, am pune toţi mână de la mână şi am face ceva. Am discutat despre asta cu Contra, anul trecut. Întâi trebuie să te caute autorităţile, să aibă ei clar un plan, iar noi îi vom ajuta”, a spus Codrea. Dacă reconstrucţia lui Poli va începe din eşalonul al patrulea, Codrea ar fi dispus să revină la Timişoara şi ca jucător, odată ce echipa va promova în Liga a II-a. Până atunci, mijlocaşul negociază cu o echipă din prima ligă a României şi cu câteva din Serie B.
Fotbalistul timişorean a spus încă de vara trecută că îşi doreşte să o ajute pe Poli, dar numai dacă Marian Iancu pleacă de la club. „Eu nu am avut niciodată încredere în Marian Iancu. Dar e uşor să vorbeşti acum, când situaţia e disperată. Asta este, domnul Iancu a făcut la început lucruri frumoase, dar în ultimii ani a făcut mai mult rău decât bine”, a declarat Codrea.

„Mai joc cinci ani”

În sezonul trecut, românul a bifat un singur meci în campionat pentru Siena, iar contractul său cu italienii a expirat luna trecută. „Ei au încercat să mă forţeze să reziliez contractul, pentru că au considerat că am salariul prea mare. Eu nu am vrut şi pentru asta am stat pe bară un an. Dar nu-i nimic. Sunt pregătit să reintru în forţă, mai joc cinci ani, până la 36 de ani”, a spus fotbalistul timişorean.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO