Clanul Carpaci are "surse" in primarie sau in politie. Rromii stiu cand urmeaza sa fie controlati

23-08-2013 13:14

santier, tigani, loga 12

Pe strada C.D. Loga e haos! Dupa ce au pus mana pe cele mai impunatoare cladiri din Timisoara,clanurile de rromi construiesc si demoleaza de zor, fara sa aiba vreo autorizatie. Ba mai mult, cand primaria merge sa verifice, muncitorii dispar de pe santier

In urma cu o saptamana, inspectorii din Primaria Timisoara insotiti de politistii locali s-au deplasat pe C.D. Loga pentru a verifica doua imobile aflate in plin santier. Pentru acestea nu a fost eliberata insa nici o autorizatie de constructie sau demolare, dar cu toate acestea muncitorii lucreaza de zor, potrivit viceprimarului Traian Stoia. Cand oamenii legii au ajuns la fata locului, santierul era pustiu. Se pare ca, cei doi proprietari au fost avertizati din timp ca va veni cineva in control si ca ar putea fi sanctionati. Singurele persoane care stiau de acest control erau doar angajati ai primariei si cativa politisti, astfel ca, viceprimarul Stoia este convins ca rromii au informatori in administratia locala.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: “Pe Loga numerele 12 si 16 se lucreaza intens, fara autorizatie. Sunt doi domni Carpaci, unul Ion si altul Grefie. Lucrand cu mult sarg, fara autorizatie, la un moment dat trebuia sa vina o echipa sa ii controleze si sa ii amendeze, dar cand au ajuns acolo oamenii, s-a constatat ca persoanele au fost instiintate de control si nu s-a mai gasit nimeni acolo. Nu stiu ce se lucreaza exact, se fac demolari sau constructii”.

Edilul banuieste ca aceste controale au fost anuntate telefonic, cu cateva minute inainte ca inspectorii sa plece din primarie. Momentan nu se stie daca persoana care a anuntat lucreaza in cadrul primariei sau al politiei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO