Cea mai importanta companie de cai ferate din Europa recruteaza personal din Romania

16-10-2012 09:17


  Sansa unica pentru studentii romani! Cea mai importanta companie de cai ferate din Europa, cu un venit anual de peste 4 miliarde de euro, recruteaza personal din Romania.

Tinerii din Timisoara si Cluj, care se pregatesc sa devina ingineri, pot aplica pentru un program de bursa pentru doi ani, in Germania. Dupa ce termina cursurile, studentii au posibilitatea sa obtina si o slujba bine platita.

Cei care vor fi selectati vor primi, timp de doi ani, cate 200 de euro, lunar, si vor avea apoi sansa de a se angaja la Compania de cai ferate din Germania, pe un salariu anual ce porneste de la 42.000 de euro.

Mateas are 32 de ani, este student in anul IV la Electrotehnica si lucreaza la o firma privata. Tanarul considera ca aceasta bursa l-ar ajuta enorm in cariera. "Reusesc sa imbin doua pasiuni de-ale mele din copilarie: trenurile si curentul electric. Si e cel mai frumos in viata cand reusesti sa faci niste lucruri din pasiune, si atunci ma intereseaza", a spus Mateas.

Nemtii au fost impresionati de nivelul de pregatire al tinerilor de la noi. Studentii vor fi selectati in functie de notele obtinute in facultate si de rezultatul unui test de limba germana.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO