Castiga in cateva ore cat altii intr-o luna de munca. Cati bani avea la el un cersetor din Timisoara

09-04-2013 12:03


Un barbat din Caransebes, dar care locuieste in Timisoara, a facut din cersetorie o adevarata „afacere”. Politistii locali au gasit asupra lui el suma de 700 de lei, care poate reprezenta pentru multi dintre timisoreni salariul pentru o luna de munca.

Este vorba despre barbatul a carui porecla este „Pisica”. In momentul in care politistii locali l-au gasit, acesta „dirija” timisorenii aflati in cautarea unui loc de parcare langa un centru comercial din oras. La un simplu control, oamenii legii au gasit in buzunarele sale mai multe monezi si teancuri de bancnote de un leu si de cinci lei. In total, cersetorul „Pisica” avea la el 700 de lei, bani obtinuti din cersit.


Aceasta nu este prima abatere a barbatului. La multe dintre controalele politistilor locali, „Pisica” este depistat cersind si amendat, insa in ziua urmatoare se intoarce din nou pe strazile Timisoarei. In urma cu opt luni, de exemplu, oamenii legii au gasit asupra aceluiasi barbat suma de 1.000 de lei. A fost amendat atunci cu 100 de lei, bani pe care i-a platit pe loc politistilor. Potrivit Politiei Locale, a fost pentru prima data cand la Timisoara, un cersetor si-a achitat amenda.

Cersetor putred de bogat pe strazile din Timisoara. Vezi cati bani au gasit politistii asupra lui

Citeste si: Ai cont pe Facebook? Cat castiga compania din postarile tale!

Castiga cea mai tare provocare: muta un singur bat de chibrit ca sa formezi un patrat

VIDEO PROTVPLUS.RO