Burse in Japonia si Coreea de Sud pentru manageri. Afla cum le poti obtine

31-01-2012 12:48


japonezi

Managerii romani pot lua lectii de afaceri de la japonezi, printr-un program cu finantare europeana.

Timp de 45 de saptamani, specialistii din Japonia si Coreea de Sud vor pune la dispozitia managerilor romani strategii de afaceri pentru a patrunde pe pietele internationale. Costurile cursurilor sunt asigurate prin program, iar participantii vor primi si o bursa de 2.200 de euro pe luna in Japonia si 2.000 de euro in Coreea de Sud. Singurele costuri pe care le va suporta compania pe care o conduceti sunt cele de transport si o parte din cheltuielile curente lunare.

Programul european se adreseaza tuturor managerilor din companii mici si mijlocii. Nu exista limita de varsta, trebuie doar sa fiti dornic de a invata si sa dovediti ca aveti experienta profesionala.

Orice domeniu economic este vizat, dar se insista cu precadere pe acele ramuri ale industriei care pot genera export: tehnologii energetice si de mediu, tehnologii medicale, industria materialelor de constructii, design vestimentar, design interior, tehnologia informatiei si comunicatiei sau industria lemnului si cea alimentara.

Pe langa lectiile de afaceri care le vor lua in perioada de training, managerii vor intra si in contact cu societatea si cultura specifice celor doua tari.

Participarea la program se face sub forma de bursa, oferita de Comisia Europeana in cadrul proiectului Executive Training Programme (ETP), iar pregatirea este impartita in trei cicluri anuale, pana in anul 2015. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 31 mai 2012.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO