Barbati scosi din impas. Pe strada Marasesti pot gasi cadoul ideal pentru femeile din viata lor

07-03-2013 11:49


margele

In luna martie, considerata luna femeilor, barbatii au de unde alege cadouri pentru doamnele si domnisoarele din viata lor. Trotuarele din Timisoara au fost invadate de flori, iar pe strada Marasesti a fost amenajat un targ special pentru 8 martie.

Trotuarul din apropierea Pietei 700 abunda de flori, de diferite feluri. Florarii si-au exersat indemanarea si au aranjat cele mai frumoase buchete si cele mai speciale ghiveciuri cu flori. Panselute, trandafiri, ficusi, lalele, toate au fost sadite cu grija de florari si asteapta cate un barbat, sa le cumpere, pentru ca mai apoi sa ajunga in posesia undei femei speciale, din viata acestuia. Preturile variaza, pornesc de la 8 lei si ajung chiar pana la 100 de lei. De exemplu, o lalea sadita intr-un ghiveci costa 8 lei, iar un pui de ficus, alaturi de mai multe panselute, ajunge la 70 de lei. Un trandafir in ghiveci costa intre 10 si 15 lei.


Daca nu vor flori pentru doamnele din viata lor, barbatii au si optiunea unui cadou. Astfel ca, pe strada pietonala Marasesti au fost amenajate mai multe tarabe cu cadouri. De aici, poti pleca acasa cu bijuterii handmade, cu obiecte confectionate din hartie, cu felicitari de opt martie, dar si cu obiecte decorative din piatra, aduse tocmai de la Baia Mare.


Doamna Ana Olteanu, de mai multi ani face obiecte din hartie, de tip origami. La fiecare targ, ea isi amplaseaza taraba in centrul orasului si asteapta domnii, care vor sa daruiasca un cadou inedit. “De obicei, in luna martie, acestea se vand cel mai bine. Am vandut de 1 martie mai mult decat ma asteptam. O vaza de hartie, in forma de lebada ajunge pana la 40 de lei. Acestea sunt mai greu de confectionat, dureaza mai mult de patru ore”, a povestit Ana Olteanu.


La targ, cele mai ieftine produse sunt brosele, pretul lor porneste de la cinci lei. La acelasi pret sunt si felicitarile, confectionate handmade de mai multi studenti. O pereche de cercei, confectionata manual din pietricele, valoreaza intre 15 si 30 de lei, iar o bratara 10 lei.

Pe www.stirileprotv.ro poti gasi cele mai interesante mesaje de 8 martie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO