Ajungi mai repede in Dumbravita sau Ghiroda.Troleibuzele isi extind traseul cu 42 de milioane de lei

09-02-2012 11:19

ratt statie iarna

Persoanele ce locuiesc in comunele timisene Dumbravita si Ghiroda vor putea calatori pana acolo si cu mijloace de transport in comun ale RATT, incepand cu anul urmator.

Pentru extidenderea retelei in Dumbravita, din bugetul local al Timisoarei se aloca aproape 9 milioane de lei, iar suma pentru proiectul final ajunge la peste 17 milioane de lei.

In ceea ce priveste comuna Ghiroda, sumele alocate proiectului sunt mult mai mari. Valoarea totala ajunge pana la 25 de milioane de lei, de la Timisoara venind aproape 17 milioane de lei.

Restul lucarilor de constructie presupun bani veniti din fonduri europene.

Ambele proiecte au fost initiate pentru ca in momentul actual, multi locuitori din Dumbravita sau Ghiroda muncesc in Timisoara, dar si multi oameni care stau in oras lucreaza la firme cu sediu in cele doua localitati. De asemenea, familiile ce locuiesc acolo au ales sa isi indrume copiii spre invatamantul timisorean, iar transportul zilnic se face in majoritatea cazurilor cu masinile personale ale acestora. Mii de curse au loc zilnic, in interes de serviciu sau de educatie.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO