A inceput curatenia in zona Garii de Nord din Timisoara. Mai multe colibe improvizate au fost demolate

Ultima actualizare: 21-03-2014 07:00
coliba, gara Timisoara

 Politia locala impreuna cu jandarmii si angajatii de la Caile Ferate, sucursala Timisoara au avut astazi o ampla actiune de identificare a persoanelor fara adapost care si-au facut locuinte improvizate in zona Garii de Nord.

 Dupa ce primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a dispus luarea unor masuri urgente de igienizare a zonei Garii de Nord din municipiu, astazi, echipe de politisti locali, politisti de la transporturi feroviare si jandarmi, au verificat zona.

Astfel, in urma actiunii de astazi, au fost identificate 31 de persoane, in cea mai mare parte adulti, care provin din judete precum Satu Mare, Mehedinti, Fagaras, Arad, Timis, dar si o parte cu domicilii in Timisoara. Acestia au fost inscrisi in bazele de date si amprentati de catre politistii TF si verificati pentru a se afla daca au antecedente de natura penala si au fost trimisi in localitatile de domiciliu.

Persoanele identificate locuiau in colibe improvizate, in doua cantoane parasite si in alte astfel de locatii ridicate ilegal. O parte aveau chiar un numar mare de caini, pisici, gaini, porci si alte animale pe care le cresteau in zona Garii de Nord.

De altfel, lucratorii de la CFR au inceput sa demoleze colibele improvizate si sa igienizeze zonele respective.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO