A inceput colectarea brazilor de Craciun. Pana cand poti sa renunti la pomul de sarbatori

06-01-2014 13:20


colectare brazi

 A adus un aer de sarbatoare in casele oamenilor, insa acum a devenit… inutil. Este vorba despre bradul de Craciun, care, in preajma sarbatorilor de iarna a fost impodobit aproape in fiecare casa.

 Societatea de salubrizare a orasului a anuntat ca a inceput colectarea brazilor de Craciun, astfel ca timisorenii care vor sa renunte la acestia trebuie sa ii scoata in strada. Atentie, insa: brazii nu sunt colectati de masinile care ridica deseurile menajere, ci de echipaje speciale. Dupa ce vor fi colectati, brazii vor ajunge la statia de sortare si apoi la deponeul de la Ghizela.

“Acestia (n.r: brazii) trebuie depusi la limita proprietatii, la loc vizibil, urmand ca la 2-3 zile distanta utilajele care ii colecteaza sa parcurga fiecare traseu. In cazul in care cetatenii constata ca dupa acest interval nu li s-au colectat brazii sunt rugati sa anunte existenta si locatia acestora la Dispecerat sau pe site-ul societatii la pagina <Contact/Sesizari> pentru a se comunica echipajelor”, au transmis reprezentantii RETIM.

Potrivit purtatorului de cuvant al RETIM, Livian Hotico, colectarea brazilor se poate face chiar si in luna martie.

Telefoanele prin care timisorenii pot sa anunte ca au pus in fata blocului sau a casei bradul de Craciun sunt: 0256/ 499.537 si 0756/169.627.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO