A fost ultima vara cu terase in Piata Unirii. Ce se va intampla de anul viitor


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2013 06:58
Data publicarii: Vineri 06 Septembrie 2013 10:08
Categorie: Timiș
terase piata unirii, timisoara

Cei care iubesc sa bea o cafea in Piata Unirii trebuie sa se grabeasca. Pana anul viitor reprezentantii primariei estimeaza ca incep lucrarile de reabilitare a centrului istoric, iar terasele nu mai pot functiona de vara viitoare.

Chiar daca nu a fost finalizata licitatia pentru reabilitarea centrului istoric, edilii spun ca aceasta a fost ultima vara cu terase in Piata Unirii. Pana in primavara vor fi rezolvate toate problemele care sunt in momentul de fata cu licitatia, iar atunci trebuie sa demareze lucrarile. Totusi, terasele vor functiona in acest an atat timp cat vremea o va permite.

Traian Stoia
, viceprimarul Timisoarei: “Terasele in functie de necesitatile constructorului se dau jos. Cel mai probabil a fost ultima vara cand au fost terase in Piata Unirii. In conditiile astea, in momentul in care constructorul cere primariei sa elibereze amplasamentul, primaria se conformeaza. Administratorii de terase au in contract stipulat foarte clar ca la cererea primariei ei demoleaza si isi iau viteza de acolo”.

Potrivit edilului, in aceasta vara toti administratorii de terase si-au platit datoriile la bugetul local. In anii anteriori, ei inregistrau datorii mari si le achitau doar in momentul in care inchiriau din nou terenul din Piata Unirii.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO