"Donald Trump s-a sinucis politic cu 5 cuvinte!" Momentul care l-a lasat confuz pana si pe moderatorul dezbaterii

Dată publicare: 20-10-2016 12:12
Dată actualizare: 23-10-2016 07:06


Donald Trump

Donald Trump a fost criticat dur, atat de republicani, cat si de democrati, pentru ca a refuzat in dezbaterea de miercuri sa dea asigurari ca va respecta rezultatul alegerilor din luna noiembrie, chiar daca va pierde.

Unii comentatori politici au numit momentul "o gafa de proportii", altii au mers mai departe. Analistul conservator Charles Krauthammer a comentat ca Donald Trump se descurca bine, mergea spre a castiga dezbaterea, insa a gafat si a comis o sinucidere politica in 5 cuvinte.

Se refera la deja celebra replica "Va voi tine in suspans" cu care Trump a lasat de inteles ca nu va accepta rezultatul alegerilor daca va pierde. "Ma voi gandi la momentul respectiv. Nu ma gandesc la nimic de genul acesta acum, voi vedea atunci! Ceea ce am vazut pana acum este atat de grav.. Presa este atat de mincinoasa si corupta! Au otravit mintile alegatorilor! Dar, din nefericire pentru ei, cred ca alegatorii isi dau seama de asta! Vom afla pe 8 noiembrie" a spus Trump lasandu-l confuz si pe moderatorul dezbaterii, Chris Wallace: "Dar, domnule, in aceasta tara avem o traditie si anume transferul pasnic de putere... indiferent de cat de disputata este campania, la final, perdantul recunoaste victoria castigatorului." "O sa va spun la momentul potrivit. O sa va tin in suspans!" a spus Trump.

Reactia lui Hillary a venit imediat: "Este terifiant", a ripostat ea. "El denigreaza si injoseste democratia noastra. Sunt ingrozita ca candidatul unuia din cele doua mari partide ale noastre adopta acest gen de pozitie", a adaugat democrata.


Hillary Clinton si Donald Trump s-au contrat pe tot parcursul ultimei dezbateri. Clinton si-a calificat adversarul republican ca fiind o "marioneta" a presedintelui rus Vladimir Putin, iar Trump a acuzat-o pe contracandidata sa de a fi in spatele femeilor care l-au acuzat recent de agresiune sexuala.

Donald Trump este "omul cel mai periculos care a vrut vreodata sa devina presedinte", a spus Clinton. "Este o femeie rea", a replicat acesta, numind-o in mai multe randuri mincinoasa pe candidata democrata.

De altfel sintagmele “femeie rea” adresata lui Clinton si hombres rai prin care i-a caracterizat pe mexicanii pe care ii vrea afara din tara au devenit cele mai populare hashtaguri pe Twitter.

Un alt moment "popular" al dezbaterii, prin care Trump a gafat iar a fost cel in care a spus ca “respecta toate femeile”, clipa in care toata sala a inceput sa rada iar moderatorul s-a vazut nevoit sa le transmita spectatorilor sa taca.

Hillary Clinton a castigat ultima dezbatere cu Donald Trump, cu o diferenta de 13 procente - cea mai mica dintre cele trei dispute fata in fata, potrivit unui sondaj prezentat de CNN. Intalnirea a fost una tensionata. Cei doi rivali nu si-au dat mana nici la inceputul, nici la finalul discutiei.
 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO