RAPORT. Un virusolog chinez a publicat dovada că noul coronavirus ar fi fost creat în laborator

Ultima actualizare: 15-09-2020 13:21
Covid-19 a început să se răspândească mult mai devreme în 2019! Focarul nu a pornit din Wuhan

Virusologul chinez care susținea că are dovada că noul coronavirus - SARS-COV-2 - a fost creat în laborator a publicat raportul care dovedește, în opinia ei, că virusul ar fi putut fi creat în șase luni.

Dr. Li-Meng Yan, fost specialist în cadrul Universității de Sănătate Publică din Hong Kong, a publicat pe site-ul cu acces deschis Zenote raportul intitulat „Caracteristici neobișnuite ale genomului SARS-CoV-2 care sugerează o modificare sofisticată de laborator mai degrabă decât o evoluție naturală și o delimitare a rutei sale sintetice probabile”, scrie Daily Star.

În raport, virusologul chinez, care a mai lucrat cu doi specialiști, susține că a observat cum "Covid-19 are caracteristici biologice care nu se potrivesc unui virus de natură animală care apare în mod natural", ceea ce indică faptul că noul coronavirus este creat de om.

Virusologul a publicat raportul, după ce, într-un interviu acordat Loose Woman dintr-o locație secretă, a declarat că SARS-COV-2 provine dintr-un laborator - cel din Wuhan - și că laboratorul este controlat de guvernul chinez.

Virusolog: "Piața din Wuhan, o perdea de fum"

 

Tânăra a insistat că teoria potrivit căreia originea Covid-19 a fost o piață din Wuhan este o perdea de fum.

„În primul rând, piața din Wuhan este o perdea de fum, acest virus nu provine din natură”, a spus Dr. Li-Meng Yan.

Li-Meng Yan, care a declarat că a fost unul dintre primii oameni de știință din China care a studiat virusul Covid-19 la finalul lunii decembrie 2019, susține, de asemenea, că guvernul chinez „a șters toate informațiile ei din baza de date” și le-a cerut colegilor ei să o discrediteze.

În aprilie, virusologul a părăsit Hong Kong-ul și a fugit în Statele Unite, susținând că se teme pentru viața ei.

"Au șters toate informațiile și au cerut oamenilor să răspândească zvonuri despre mine. Că sunt o mincinoasă, că nu știu nimic, că am ucis un hanster în laborator. Vor încerca să-mi controleze familia și prietenii și apoi, dintr-odată, eu nu voi mai exista", a declarat Dr. Li-Meng Yan.

Laboratorul din Wuhan a negat acuzațiile virusologului, susținând că nu au fost efectuate cercetări privind transmiterea de la om la om a virusului, susținând că nu există nicio bază științifică care să susțină afirmațiile acesteia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!