Ilie Dumitrescu: Demisionez, nu stau intr-un loc in care nu sunt dorit!

20-09-2010 00:00


Ilie Dumitrescu

UPDATE: Ilie Dumitrescu si-a dat demisia de la Steaua. A facut egal cu Astra si fanii i-au cerut sa plece din Ghencea. ''Nu meritam sa fiu tratat asa, la cate am facut pentru Steaua'' au fost ultimele cuvinte ale lui Dumitrescu ca antrenor la Steaua.

 

Becali nu vrea sa-l intoarca din drum - e suparat ca Ilie nu i-a ascultat sfaturile. Acum, Becali il vrea pe Dan Petrescu la Steaua. Si Hagi e favorit. Acceptase si dupa plecarea lui Piturca, dar s-a razgandit.

Gigi Becali a mai spus ca ii va da bani lui Dumitrescu pentru munca prestata, dupa ce va face o analiza. "Sa tineti minte un lucru: unde nu se baga stapanul nu exista nici duh sfant", a explicat el.

"Cred ca e o declaratie la cald, el este foarte afectat de tratamentul la care a fost supus la finalul jocului. Sa asteptam, noaptea e un sfetnic bun, vom discuta maine cu el, sper ca totusi e o decizie la cald", a declarat Helmuth Duckadam. La finalul meciului, la stadion, intrebat daca va pleca alaturi de Ilie Dumitrescu, Duckadam a raspuns: "Am venit impreuna dar nu pe acelasi post".

Dumitrescu nu a suportat ca fanii sa-i ceara demisia in Ghencea si a renuntat dupa al patrulea meci la rand fara victorie la Steaua.

"Eu demisionez. Nu pot sa stau intr-un loc in care nu sunt dorit. Am mare incredere in jucatori. Sa vina cineva care este iubit. Eu nu voi fi niciodata intr-un loc in care nu sunt iubit. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa ajut echipa. Steaua va avea un cuvant de spus in acest an", a spus Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu lasa Steaua pe locul 3 in campionat, cu 15 puncte, la fel ca Rapid care e pe doi. Otelul e lider cu 16 puncte. Dinamo, Gaz Metan si Astra sunt in spate.

Ilie Dumitrescu a stat 40 de zile pe banca gruparii din Bulevardul Ghencea, a 13-a echipa pe la care a trecut in ultimii noua ani. La Steaua, el a inregistrat, in campionat, doua victorii, doua remize si o infrangere.

Dumitrescu a reusit calificarea in grupele Ligii Europa cu Steaua, dupa ce a trecut de Grasshopper Zurich, iar in a doua competitie europeana stelistii au debutat cu un esec, scor 1-4, cu Liverpool.

Vezi ce reactii a starnit anuntul lui Dumitrescu, pe www.sport.ro

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO