Un fost jucător la Atalanta Bergamo a murit la 19 ani, în timpul unui antrenament la domiciliu

Ultima actualizare: 11-05-2020 20:43
Andrea Rinaldi

Tânărul fotbalist italian Andrea Rinaldi, fost jucător la Atalanta Bergamo, a decedat, luni, la vârsta de 19 ani, din cauza unei anevrism cerebral, a anunţat clubul său, Legnano, citat de site-ul jurnalistului Gianluca Di Marzio.

Mijlocaşul împrumutat de Atalanta la clubul e eşalon inferior s-a stins la un spital din Varese, unde fusese internat vineri în stare foarte gravă după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui antrenament la domiciliul său. Rinaldi a fost descoperit de părinţi săi.

''AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit. Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei, cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat'', se arată în comunicatul clubului.

Rinaldi a mai fost împrumutat de Atalanta la Imolese şi Mezzolara, iar din august 2019 juca la Legnano, în liga a patra italiană.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO