UEFA a desemnat un inspector care să analizeze incidentele de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir

Ultima actualizare: 09-12-2020 16:51
UEFA
Getty

UEFA a anunţat miercuri că a desemnat un inspector pentru a analiza incidentele de la meciul dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir, din Liga Campionilor.

"În conformitate cu articolul 31 (4) din regulamentul disciplinar, un inspector a fost desemnat pentru a conduce ancheta privind evenimentele ce au dus la suspendarea meciului", a anunţat UEFA, potrivit News.ro

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Vedeți aici reacțiile apărute în presa internațională după incident.

Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată.

Colţescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Haţegan acea persoană.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colţescu.

UEFA a stabilit că partida se va relua miercuri, de la ora 19:55.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO