Maria Sharapova, replică acidă la atacul lui Wozniacki: ”Eu sunt în optimi, ea nu știu unde este”

02-09-2017 10:14


Maria Șarapova

Maria Sharapova, locul 146 WTA, beneficiară a unui wild card, s-a calificat în optimile de finală ale US Open, după ce a învins-o, vineri pe americanca Sofia Kenin, locul 139 WTA. După meci, rusoaica a răspuns și atacului lui Caroline Wozniacki.

Jucătoarea daneză, numărul 5 mondial, a spus că nu i se pare corect ca o jucătoare suspendată pentru dopaj să joace pe terenul central, în timp ce ea, care a urcat pe locul 5 după o accidentare, să joace pe terenul 5.

”Nu eu fac programările. Sunt foarte competitivă, Dacă mă duci într-o parcare din Queens, în New York, sunt foarte bucuroasă să joc acolo. Tot ce conteză pentru mine este că am ajuns în a patra rundă (optimi). Da... nu sunt sigură unde a ajuns ea”, a fost ironică Șarapova, întrucât Caroline Wozniacki a foist eliminată în manșa a doua, relateaza New York Post.

Iată declarația jucătoarei daneze:

"Cred că este inacceptabil să faci un program în care numărul 5 mondial joacă pe terenul 5, al cincilea meci, pe la ora 23.00. Când vorbim de terenul central, înţeleg complet partea de afaceri a lucrurilor şi altele, dar cred că e discutabil când cineva care revine după o pedeapsă pentru dopaj - substanţe care îmbunătăţesc performanţele, ştii - primeşte brusc să joace toate meciurile pe terenul central.

Nu cred că se oferă un bun exemplu. Cineva care se luptă să revină după o accidentare şi este pe locul 5 în lume merită să joace pe un teren mai mare decât pe terenul 5. În cele din urmă, ne-au mutat pe terenul 17, care e drăguţ şi am avut o atmosferă frumoasă acolo. Dar, da, cred că ei (n.r, - organizatorii) ar trebui să vadă ce trebuie să facă în viitor".

Sportiva din Rusia, care profită de traseul favoritei secunde, după ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur, va evolua în faza următoare cu letona Anastasija Sevastova, locul 17 WTA.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO