Kobe Bryant, omagiat la Los Angeles. O româncă, printre vedetele care au ținut un discurs

Ultima actualizare: 25-02-2020 14:06

Bastchetbalistul american Kobe Bryant şi fiica sa, dispăruţi tragic într-un accident de elicopter în California, pe 26 ianuarie, au fost omagiaţi de sute de vedete NBA şi din show-bizului american.

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant: "Dumnezeu ştie că ei nu puteau exista pe acest pământ unul fără celălalt. Dumnezeu a trebuit să îi aducă acasă, să îi aibă împreună. Iubitule, să ai grijă de Gigi a noastră iar eu voi avea grijă de Nani, Bibi şi Coco. Încă suntem cea mai bună echipă. Vă iubim şi ne e dor de voi Booboo şi Gigi."

Printre cei care au adus un omagiu s-a numărat şi jucătoarea de baschet de origine română Sabrina Ionescu. Ea a recunoscut că marele Kobe Bryant i-a fost mentor şi a avut ocazia să fie mult timp în preajma lui şi a lui Gigi Bryant.

Sabrina Ionescu, jucătoare de baschet: "Îmi amintesc că la un moment dat cineva i-a luat tricoul, iar ea pur şi simplu l-a doborât şi a trecut peste el. Eu şi Kobe ne-am uitat unul la altul, zâmbind, iar el a spus: 'Nu ştiu de la cine a învăţat asta.'"

Cu lacrimi în ochi, marele Michael "Air" Jordan a vorbit despre Kobe, de care l-a legat o prietenie strânsă.

Michael Jordan, fost jucător NBA : "Kobe Bryant a fost pentru mine inspiraţia cuiva căruia i-a păsat cu adevărat despre modul în care eu am jucat o partidă sau despre modul în care el a dorit să joace o partidă. El a fost cel mai bun jucător care putea fi. Iar, aşa cum l-am cunoscut eu, am dorit să fiu cel mai bun frate cel mare posibil."

La câteva ore după participarea la ceremonie, Sabrina Ionescu a devenit primul jucător de baschet - bărbat sau femeie - care a reuşit să marcheze 2.000 de puncte, să dea 1.000 de pase şi să efectueze 1.000 de recuperări. Ea i-a dedicat această performanţă mentorului său, Kobe Bryant.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO