Cum a ales Simona Halep să sărbătorească câștigarea turneului de la Dubai


Ultimul update: Duminica 23 Februarie 2020 09:02
Data publicarii: Duminica 23 Februarie 2020 07:26
Categorie: Stiri Sport

Halep - Rybakina, în finala de la Dubai. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câștigat finala de la Dubai cu Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, după un meci extraordinar.

 

Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015 şi al 20-lea al carierei. Sportiva a spus după meci că va sărbători acest succes la hotelul Burj Al Arab, unde va merge să ia prânzul.

„Nu ar trebui să vă spun, dar totuși o voi face. Mâine voi merge la Burj Al Arab. E rușinos pentru mine, dar nu am fost niciodată acolo. Voi merge să iau prânzul acolo. Abia aștept”, a mărturisit Simona, potrivit gsp.ro.

Burj Al Arab este unul dintre cele mai înalte hoteluri din lume și a fost construit pe o plajă artificială din Dubai. Este recunoscut ca singurul hotel de șapte stele din lume, distincție neoficială însă. Costul total a fost de 2 miliarde de dolari.

Simona Halep: Am luptat atât de mult pentru acest titlu şi este minunat

 

Simona Halep a scris, sâmbătă, pe Facebook, că este fericită pentru titlul obţinut la Dubai, mai ales pentru că a luptat foarte mult pentru a-l obţine.

"Al 20-lea titlu la împlinirea a 20 de ani pentru turneul de la Dubai. Am luptat atât de mult pentru acesta şi este minunat", a scris Halep.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO