"Extraterestrii" au venit, au facut spectacol si au plecat. 40.000 de oameni, cu ochii pe Messi

12-08-2012 18:06


52 de ore au petrecut in Romania, timp in care fanii au vanat un cadru bun cu Messi, plus un autograf. Si-au fost in al noualea cer de bucurie cand idolul lor, cel mai bun jucator din galaxie, a marcat un gol superb pe National Arena.

Si gazonul a trecut testul, desi nu le-a permis fotbalistilor de la Barcelona sa joace la potential maxim. Dar nici nu ne-a facut de ras, ca in meciul cu Franta.

Messi, cel mai valoros jucator al planetei, ajunge la National Arena in uralele fanilor.

Cu jucatorii Barcei pe teren, valoarea National Arena a crescut de patru ori, de la 200 la 800 de milioane de euro.

Cu atatea vedete, preturile au fost pe masura: intre 100 si 900 de lei biletul.

Chiar si-asa, la meci au fost aproximativ 40.000 de suporteri. Cei mai multi, pentru o noapte, fani Barcelona.

Printre suporteri si-a facut loc si un dulau. Dupa fular, fan infocat al nationalei. Desi in cazul lui expresia "Caine pana la moarte" se potriveste cel mai bine, el a venit la meci tot pentru jucatorii Barcelonei.

Parcarea stadionului s-a transformat in salon auto. Castigatorul concursului de frumusete a fost Ion Tiriac, care a sosit la volanul unui Mercedes de colectie.

In timp ce Ilie Nastase a venit impreuna cu iubita si actorul american Andy Garcia.

La 20.25, jucatorii Barcelonei ies de la vestiar. Messi semneaza cateva autografe pentru baietii de minge. Pana acum extraterestrul nu a zambit niciodata. Jucatorii intra pe teren, iar arbitrul fluiera inceputul meciului.

20.34. Minutul 4 al meciului. Prima faza de atac a Barcelonei, Messi atinge pentru prima data mingea si arata tuturor de ce este cel mai bun de pe planeta. De la marginea careului, suteaza printre picioarele lui Dragos Grigore si il executa pe portarul dinamovist.

Dinamo - Barcelona 0-1. Pentru prima data, extraterestrul este surprins zambind.

77 de minute a stat Messi pe gazonul Arenei Nationale. Timp in care dinamovistii s-au aparat pe doua linii, pentru a-i face fata.

Dinamovistii s-au dezmortit abia in repriza a doua, cand au avut cateva ocazii la poarta Barcelonei. Spre final, spectatorii au inceput sa faca valuri pe stadion.

Golul serii a fost insa al lui Affelay. Dupa o preluarea de milioane cu piciorul drept, se intoarce si cu acelasi picior il executa pe Balgradean.

Cristi Borcea, venit la meci cu sotia, se declara multumit de dinamovisti.

Dupa meci, putin mai relaxat, Messi s-a oprit sa faca poze cu fanii si sa dea autografe. Apoi a parasit Romania, impreuna cu jucatorii Barcei.

VIDEO PROTVPLUS.RO