Clubul spaniol Rayo Vallecano se confruntă cu 17 cazuri de Covid-19

Ultima actualizare: 28-12-2021 15:55
Clubul spaniol Rayo Vallecano se confruntă cu 17 cazuri de Covid-19
Getty

Clubul spaniol Rayo Vallecano se confruntă cu 17 cazuri de Covid-19 în rândul fotbaliştilor săi, astfel că disputarea meciului de campionat de duminică, împotriva lui Atletico Madrid, este pusă în pericol, informează Marca.

În urmă cu o săptămână, Rayo Vallecano anunţa că a fost detectat un focar de Covid care afecta mai mult de zece persoane din rândul jucătorilor, staff-ului tehnic şi angajaţilor săi. Gruparea de la periferia Madridului a indicat atunci că au fost testaţi pozitiv şase dintre fotbaliştii echipei antrenate de Andoni Iraola.

Cele mai rele prevestiri au fost confirmate marţi dimineaţă. Revenirea la antrenamente fusese programată pentru luni, însă a fost amânată o zi pentru ca jucătorii să fie supuşi unor noi teste PCR după vacanţă. 11 teste în rândul jucătorilor au fost pozitive, astfel că numărul total de cazuri de Covid în cadrul lotului este de 17. Astfel, la şedinţa de pregătire de marţi au putut participa doar opt jucători.

În faţa acestei situaţii, Rayo ia în considerare să solicite amânarea meciului cu Atletico. Ea a devenit echipa din La Liga cea mai afectată de Covid, depăşind-o pe Real Sociedad, care se confruntă cu 10 cazuri.

După 18 meciuri disputate în campionat, Rayo Vallecano ocupă locul 4 în clasament, cu 30 de puncte acumulate. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO