Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Samanii din Peru au prezis cine va castiga Cupa Mondiala. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 18 Iunie 2014 15:20
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014 12:14
Categorie: Stiri Sport

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Samanii peruani au prezis, marti, numele echipei nationale care va castiga Cupa Mondiala, urmand sa invinga Argentina in finala.

Samanii au avut aceasta "viziune" dupa un ritual cu frunze de coca, cranii si fotografii ale vedetelor, informeaza AFP. "Am avut o viziune si aceasta Cupa Mondiala 2014 va ramane in America de Sud. Finala Cupei Mondiale se va disputa intre Argentina si Brazilia si va fi castigata de Brazilia", a declarat Juan Osco, cunoscut drept "samanul din Anzi".

Campionatul Mondial de Fotbal 2014 - Samanii din trei regiuni din Peru si-au concentrat fortele la stadionul National din Lima intr-un ritual in care i-au invocat pe brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo si alti mari jucatori.

"Am vazut pe altarul mistic culoarea albastra (Argentina) si galbena (Brazilia). Cele doua culori s-au amestecat si castigatoare va fi Brazilia", a spus Osco.

"Este o finala de vins, o puternica forta pe care am simtit-o, Brazilia va pune capat blestemului de pe Maracana - victoria Uruguayului la Cupa Mondiala din 1950 in fata Braziliei - si-l va uita odata pentru totdeauna", a mai spus Osco, care a mentionat ca Spania va ajunge in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: StirileProTV.ro va tine la curent cu cele mai importante informatii de la Campionatul Mondial: clasament grupe, rezultate Campionatului Mondial de Fotbal 2014 si programul meciurilor.

La randul sau, samanul Julio Huaylas din Trujillo, agitand trei cranii, a prezis ca selectionata statului Chile, aflata in grupa B cu Spania, Olanda si Australia, va fi surpriza turneului si va ajunge in semifinale. "Chile va suprinde, deoarece echipa a progresat", a mentionat Hayles.

Cele trei cranii reprezinta vitalitatea, sanatatea si lupta jucatorilor care vor evolua la Cupa Mondiala. "Am dat cu lamai peste fotografia lui Messi pentru a-l intari si a-l vindeca de raul de care sufera. Messi si Neymar vor fi campionii Mondialului", a mai spus Hayles.

VIDEO PROTVPLUS.RO