Romanii fug in numar tot mai mare din Egipt

Ultima actualizare: 24-06-2012 01:10

UPDATE: O aeronava care a aterizat miercuri dimineata la Bucuresti a adus acasa oameni inspaimantati de tot ceea ce au vazut in orasele pline de manifestati.

Este vorba atat despre turistii care si-au intrerupt vacantele, cat si despre cei care lucreaza sau studiaza la Cairo, in Luxor si Alexandria. Cativa au lasat insa in Egipt oameni dragi pentru care se roaga sa scape din aceasta incercare.

Pe Vali Telipan revolta a prins-o in Cairo. Era in vizita la fiica ei care locuieste acolo. Femeia a trait evenimentele din plin inca din prima zi.

Ina a lucrat in Luxor mai bine de doi ani insa protestele au lasat-o fara paine.

Marius este doctorand in stiinte politice la Cairo. Si el a fost nevoit sa se intoarca in mare graba la Bucuresti.

Avionul a fost insa ticsit cu turisti. Muhab Elamri este medic ginecolog in Brasov si plecase cu familia intr-un circuit de doua saptamani.

Cei din Ministerul Roman al Afacerilor Externe tin in permanenta legatura cu toti ai nostri aflati inca in zonele de conflict.

Pe de alta parte autoritatile le recomanda celor care intentionau sa viziteze piramidele sa ramana in tara. Daca ati apucat sa platiti o excursie in Egipt aveti dreptul sa va cereti banii inapoi.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO