Zeci de români s-au înghesuit într-un bazin, fără frică de Covid: ”Ne păzește Dumnezeu”

Dată publicare: 12-07-2020 16:35
Dată actualizare: 13-07-2020 10:02


strand

O fotografie în care apar zeci de persoane într-un bazin de apă termală la ștrandul Mihăieni din Satu Mare a devenit virală pe Facebook.

UPDATE: După preluarea acestui mesaj în presă, fotografia a fost ștearsă de pe Facebook.  

Imaginea care a fost postată, duminică, 12 iulie, pe rețeaua de socializare era însoțită de mesajul:

”Poftiți distanța socială toata lumea trebuie să se relaxeze ! Sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu sănătate și multe bucurii !Mihaieni Satu Mare."

Mai mult, după comentariile care atrăgeau atenția asupra riscului de infectare cu Covid-19, persoana care a postat această fotografie a răspuns: ”trebuie să mai iesim sa ne relaxam Ne păzește Dumnezeu”.

Dialogul a continuat cu un alt comentariu, care atrăgea atenția că, din cauza unor astfel de persoane care nu respectă regulile sanitare, ”avem zilnic sute de infectați”.

aveti in familie bolnavi ? Eu nu stiu nici in fam nici la cunostinte ? Nu credeti ca le umfla guvernul ?” - a fost replica persoanei care a fost să se distreze la ștrandul Mihăieni din Satu Mare.

Sâmbătă, 11 iulie, a fost cea mai neagră zi de la începutul pandemiei de Covid 19, cu un număr record de noi cazuri – 698 confirmate în ultimele 24 de ore. Și mai trist este că, tot sâmbătă, s-au înregistrat și 24 de decese în ultimele ore.

Deși numărul de îmbolnăviri este în creștere, mulți nu se feresc de aglomerație, mai ales pe litoral, spun autoritățile. Iar medicii ne atrag din nou atenția că un pacient confirmat pozitiv, chiar asimptomatic, poate rămâne cu sechele toată viața.

 

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO