Vreti o petrecere neconventionala de Anul Nou? Aflati care sunt cele mai ciudate oferte

Dată publicare: 29-12-2011 19:34
Dată actualizare: 16-10-2012 01:31


Cine vrea un chef neconventional la final de 2011, trebuie doar sa-si puna mintea la contributie. Idei sunt destule, chiar si pe bani putini.Pe internet, unii te invita la ei acasa, dar trebuie sa platesti intrarea.

Altii te cheama intr-un bar, rezervat si dichisit, cu o conditie. Sa ai la purtator ceva bun de mancare. Exista, desigur, si revelioane doar pentru medici sau pentru cuviosi, ori petreceri ceva mai retinute la manastire.

Intr-un bar din Timisoara, petrecaretii se vor ghiftui doar cu ce vor aduce de la ei de acasa. Dar nu mai platesc nimic in plus: platourile cu mancare sunt biletul de intrare. Si e loc pentru aproape 100 de persoane.

Bautura se poate cumpara de la bar, muzica va fi pentru toate gusturile, iar atmosfera de uitat. Casa este decorata vintage: cu umbrelele bunicii sau reclame interbelice.

Pe internet, alta idee, tot din Banat: un revelion special pentru halate albe.

Se pot stringe intr-un club 300 de persoane, pentru 190 de lei fiecare.

Un alt tanar sparge gheata, tot pe internet: "Revelion 2012 la resedinta lui Catalin, muzica si mancarea inclusa". Biletul e de 30 de lei.

In Alba, la manastirea Dumbrava, maicutele deschid si ele poarta lacasului, pentru musafirii de Anul Nou.

Cazarea este gratuita, la fel si mancarea. Dar nu va fi un chef cu artificii: daca vii aici, trebuie sa fii decent si sa participi la slujbe.

Tags: revelion, oferte,


VIDEO PROTVPLUS.RO