Ofertele localurilor pentru Revelion. Alegerile facute pe ultima suta de metri sunt mai ieftine

Dată publicare: 29-12-2011 19:25
Dată actualizare: 05-08-2012 16:06


Pentru doamnele care au un protest justificat, dupa ce au gatit sute de sarmale la Craciun, iar acum vor sa fie si ele servite, salvarea vine din cluburi sau restaurante.

Patronii de localuri au oferte de ultim moment, ca nu cumva sa vada in fata ochilor vreo masa goala.

Nu va imbie doar cu bucate alese si cu bautura din belsug, ci si cu reduceri de preturi. Platiti cu 10% mai putin acum, pe ultima suta de metri.

Intr-un local telefoanele suna fara incetare, semn ca si in al XII-lea ceas mai sunt romani care nu s-au hotarat unde sa mearga de Revelion. Culmea e ca au noroc.

Din cele 140 de locuri 20 au ramas neocupate asa ca biletele pentru cina festiva sunt la oferta.

Proprietarii mizeaza pe maiestria bucatarului care va pregati pulpa de rata pe varza, medalion de sturion sau muschiulet de porc.

Pe tineri ii intereseaza mai putin ce au in farfurie si mai mult ce au in pahar, asa ca vor in cluburi.  Daca se poate in cele din Centrul Vechi. Batalia e cat se poate de stransa.

Chiar si asa, nu ar trebui sa renuntati din prima. Cu putin noroc, o sa va strecurati undeva.

Solutii exista si pentru cei care sunt in cautarea unui chef tematic. Pot opta pentru un carnaval venetian, un Revelion hollywoodian si o petrecere greceasca. Din 700 de locuri, 20 inca sunt libere. Pretul este si el redus cu 10%.
 

Tags: revelion, oferte,


VIDEO PROTVPLUS.RO