Voluntarii din Timisoara le-au oferit o masa calda celor nevoiasi in ziua de Craciun. Reactia sarmanilor din oras

Dată publicare: 25-12-2015 18:44
Dată actualizare: 28-12-2015 07:14


Mos Craciun nu i-a uitat nici pe cei nevoiasi. Zeci de persoane din Timisoara care au ramas pe drumuri au primit o masa calda din partea unor oameni cu suflet mare.

Voluntarii au impartit de Craciun iahnie de fasole, carnati si cozonaci. Iar sarmanii din oras le-au multumit din suflet si au stat rabdatori la coada. O portie calda de fasole cu carnati a fost bine primita de cei care n-au mai avut o masa calda de luni de zile, oameni fara adapost sau cu venituri modeste.

Mancarea le-a fost pregatita cu drag de voluntarii clubului Lions care, desi n-au straie rosii sau barba alba, au indeplinit cu succes misiunea lui Mos Craciun. Multi dintre cei care au infulecat cu pofta bucatele sunt parasiti de cei dragi, locuiesc pe strazi si Craciunul este o zi ca oricare alta. Insa au primit fasolea aburinda si cei care au trecut prin zona si-au poftit.

Dan Visoiu – organizator: “Servim cu placere pe oricine trece pe aici si am incercat sa anuntam in cat mai multe locuri, la azile de noapte, de urgenta, sa vina. Cu siguranta nevoie in oras este. Poate n-am reusit noi sa facem cunoscut evenimentul.

Cele 300 de portii pregatite au fost mai multe decat numarul nevoiasilor, asa ca cine a vrut, a luat mancare si la pachet.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO