Viitorul Romaniei sta in ei: n-au implinit 40 de ani, dar conduc afaceri de zeci de milioane de euro

Business Magazin

La 35-36 de ani sunt deja nume grele pe piata managerilor din Romania. Unii si-au extins afacerile si in afara tarii, in timp ce pe ceilalti stau cu ochii cele mai mari firme din lume.

Evenimentul, prezentat de Amalia Enache şi Cristian Leonte, a reunit aproximativ 300 de lideri ai mediului de business.

Printre premii se numara si:

- Premiul special „Cel mai tanar milionar”: Iustin Paraschiv (29 ani), proprietarul Carmistin si al altor firme din domeniul agro-zootehnic, cu afaceri cumulate de 120 milioane de euro in 2010

- Premiul special „Multiplu de zece”: Adrian Rizea, Director comercial al producatorului de mobila Lemet. In varsta de 36 de ani, Rizea s-a implicat activ in afacerea familiei sale de la terminarea facultatii, cand Lemet avea in jur de 20 de angajati, iar spatiul de productie era de zeci de ori mai mic decat fabrica de acum.

- Cel mai de succes tanar manager – servicii financiare: Ioana Gheorghiade, Director executiv de Project Finance la BCR. In varsta de 35 de ani, Ioana Gheorghiade coordoneaza o directie esentiala de activitate a bancii: finantarea marilor proiecte din energie și infrastructura.

- Cel mai de succes tanar manager – IT&C: Daniel Nicolescu, CEO al Gecad ePayment. La 35 de ani, Nicolescu este șeful celui mai mare procesator de plati online cu cardul din Romania.

- Cel mai de succes tanar manager – piete industriale: Liviu Vornicu, National Sales Manager la Philip Morris. Dupa ce a fost manager de government affairs in Centrul Operational al Philip Morris International din Lausanne, Vornicu, in varsta de 33 de ani, a preluat recent functia de National Sales Manager la Philip Morris Romania.

- Cel mai de succes tanar manager – piete de consum: Razvan Diratian, Director general al companiei Avon Romania & Moldova. La 35 de ani, Diratian lucreaza direct cu 100 de angajati. Indirect insa se ocupa de activitatea a peste 300 de oameni, iar bugetul administrat se ridica la cateva zeci de milioane de euro.

- Cel mai de succes tanar manager – alte servicii: Fady Chreih, Director executiv al Regina Maria. Bancher de cariera, Fady Chreih, in varsta de 29 de ani, a ajuns sa lucreze in clinici private pentru a retrai experienta din banci din anii buni ai economiei: dezvoltare, creștere, oportunitati.

- Premiul pentru antreprenoriat: Cristina Batlan, Fondatoarea Musette. Unul dintre putinii antreprenori romani care a indraznit sa se extinda in afara tarii, Cristina Batlan, in varsta de 37 de ani, isi realizeaza produsele in Romania, dar le vinde atat pe piata locala, cat si in strainatate.

Premianţii galei fac parte dintre profesioniştii incluşi în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, singura publicaţie din România ce dezvăluie anual tineri sub 40 de ani care conduc business-uri de zeci sau sute de milioane de euro. Catalogul poate fi cumpărat împreună cu revista BUSINESS Magazin din 30 mai de la punctele de difuzare a presei, la preţul de 25 lei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța
FOTO Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța
Citește și...
A trecut criza. Ce bonus gigant a primit un manager de banca
A trecut criza. Ce bonus gigant a primit un manager de banca

Vikram Pandit, seful Citigroup, a primit din partea companiei un bonus urias dupa ce bancherul a avut un salariu de 1 dolar pe an, din cauza crizei economice.

H&M recruteaza personal. Vezi pe ce pozitii poti sa te angajezi!
H&M recruteaza personal. Vezi pe ce pozitii poti sa te angajezi!

Dupa ce in ultimele doua luni retailerul suedez de imbracaminte H&M a facut recrutari pentru pozitiile de director de magazin, manager de departament sau pentru merchandiser, compania cauta acum asistenti de vanzari.

Recomandări
Zelenski anunță că forțele ruse fac prăpăd în Herson, unde distrug case, ferme și magazine.
Zelenski anunță că forțele ruse fac prăpăd în Herson, unde distrug case, ferme și magazine. "Este o teroare deliberată"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat, miercuri seara, că forțele ruse bombardează cu o brutalitate aparte regiunea Herson.

Cum ar putea fi calculate pensiile începând de anul viitor, când unele s-ar putea mări cu 14 procente
Cum ar putea fi calculate pensiile începând de anul viitor, când unele s-ar putea mări cu 14 procente

De anul viitor pensiile s-ar putea mări cu 14 procente. După ce a adoptat proiectul privind modificările fiscale, Executivul lucrează la noua lege a pensiilor. Proiectul a fost schițat de Ministerul Muncii și conține 3 variante ale formulei de calcul.

Alertă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de minori au fost evacuați în urma unor degajări de fum
Alertă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de minori au fost evacuați în urma unor degajări de fum

25 de minori internați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara au fost evacuați, miercuri seară, în urma unor degajări de fum într-o  cameră tehnică.