VIDEO viral. Un jandarm din București a alunecat și a căzut de pe cal de Ziua Națională

Ultima actualizare: 02-12-2021 21:12

Un incident mai puțin obișnuit a fost surprins de un bucureștean, miercuri, de Ziua Națională, în zona Piața Presei Libere. 

Este vorba despre un jandarm, care a fost filmat în timpul unei încercări nereușite de a urca pe un cal.

După ce se urcă pe cal, bărbatul se chinuie să își păstreze echilibrul, însă .. alunecă în scurt timp, pe partea cealaltă a animalului. 

Înregistrarea VIDEO, postată pe Facebook, a devenit rapid virală, înregistrând peste 1000 de distribuiri în doar 13 ore de la publicarea pe rețeaua de socializare.

Conducerea Jandarmeriei București a aflat despre această înregistrare și a reacționat printr-un comunicat de presă, pentru Știrile Pro TV:

Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

 

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă.

Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat..

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO