Valentine’s Day în pandemie. Ce oferte au hotelurile din țară și cum poți comanda o cină romantică acasă

11-02-2021 20:01


Mai sunt câteva zile până la Ziua Îndrăgostiților, iar cei pentru care această zi contează cu adevărat au intrat în febra pregătirilor. De la goana prin mall-uri, din anii trecuți, agitația s-a mutat online.

 

Îndrăgostiții au acum la dispoziție rubrici speciale în aplicațiile de livrări. Iar hotelurile pregătesc cine romantice, oferite direct în cameră.

Cum pandemia a făcut aproape imposibile excursiile romantice la Paris sau la Roma, Ziua Îndrăgostiților se va sărbători anul acesta mai aproape de casă. Hotelurile din București au pregătit decoruri speciale în camere.

Claudia Stan, director de marketing hotel: ”Am vrut să creez o experiență franțuzească. Am îmbinat mai multe simțuri, cel vizual cu bicicleta ca să ne amintească de Paris, cel olfactiv prin lavandă și lămâi".

Pe aceeași rețetă merg și hotelierii de la mare, la prețuri cuprinse între 60 și 100 de euro.

Elena Oprea, manager hotel: ”Un pachet de bun venit în cameră, cu petale de trandafir, lumânări, aranjament special, bomboane, sticlă de vin spumant, fructe, în concluzie un întreg răsfăț pentru cei îndrăgostiți".

Bucătarii gândesc deserturi speciale.

Adrian Bazâru, bucătar: "Este din ciocolată fină belgiană, va fi împreună cu înghețată de vanilie, aromă proaspătă de mentă și sos de ciocolată".

Cei care nu vor să se aventureze în afara casei, pot comanda o cină romantică la domiciliu. Cu băuturile aferente.

Alex Giurgiu, barman: "Vreau să vă prezint o băutură din acest pop-up. Este o kombucha cu căpșuni și petale, este o ciupercă asiatică".

Aplicațiile de livrare și-au activat secțiuni speciale pentru Valentines Day. Acolo îndrăgostiții pot găsi coșuri cu flori, căni sau tricouri cu mesaje de iubire.

Victor Racariu, CEO aplicație de livrări: "Cadouri mici pe care le cumpără oamenii în general din magazinele fizice. Zilele următoare o să fie temperaturi foarte scăzute și oamenii poate nu o să mai aibă timp să iasă să le cumpere".

Dacă totuși sperați la un weekend romantic la munte, sunt slabe șanse să mai găsiți locuri disponibile.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO