Vrei o friptura de vita frageda? Atunci renunta la rasele romanesti
Mii de fermieri nu mai ingrasa porcul in Ajun si s-au orientat catre vitei. Din rase autohtone, spre disperarea gospodinelor, care nu inteleg de ce la altii se frige carnea de vita pe gratar, iar la noi trebuie fiarta cu ceasurile.
Explicatia e simpla: fripturile fragede se fac din rase speciale, ca-n Argentina, pe cand vacile noastre de lapte au carnea... tip guma de mestecat.
Cuburile pentru ciorba de vitel romanesc fierb in 3 ore si jumatate, cand ar putea fi gata intr-o ora. Vestea buna este ca incep sa apara si la noi ferme si fripturi ca la straini.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Adrian Porumboiu e incantat de cei 450 de vitelusi care se ingrasa zilnic cu 900 de grame fiecare, iar la 18 luni ajung sa cantareasca o jumatate de tona.
Mesajul bucatarilor nostri este simplu: mare sfaraiala nu iese din muschiul de vita romanesc. Prin urmare, n-ar fi rau sa mai cumparam niste rase pentru carne sa facem mai multe vizite la stomatolog, intrucat unele fripturi iti pun smaltul la incercare.