Vacile, innebunite dupa muzica psihedelica.Dau mai mult lapte, spun oamenii


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 20:55
Data publicarii: Marti 04 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

La Schela, in judetul Gorj, este suparare mare. S-a terminat festivalul de muzica psihedelica si abia dupa ce au plecat adeptii acestui curent din padure gospodarii au realizat ce mina de aur au avut in vecinatate.

Chit ca ei s-au cam speriat de tinerii cu parul lung si haine pestrite, dobitoacelor le-au cazut cu tronc. Vacilor si oilor le-au placut atat de tare acordurile care se auzeau din luminis ca au dat lapte mai mult ca niciodata.

Genica Harsu - localnic Schela a declarat ca "Vaca mi-a plecat de acasa. A doua zi dimineata era pe o campie langa muzica, probabil ca se dusese sa asculte muzica. Vad ca da lapte mai mult, inainte avea lapte mai putin."

Nea Genica isi face cruce cu doua maini. Unele animale au devenit pesemne dependente, de vreme ce sufera de cand s-a terminat festivalul asociatiei "Space sheep" - oaia spatiala pe romaneste.

Sa nu uitam nici de aspectul economic . Localnicii au vandut in trei zile de spectacole oua, lapte si tuica cat ar fi dat intr-o saptamana de stat prin pietele din Targu Jiu.

Comunitatea psihedelica s-a facut remarcata in urma unui accident tragic. Un baiat din Buzau s-a spanzurat sambata seara. L-au gasit cativa amici care participau la aceasta tabara de creatie.

Tanarul gasit spanzurat intr-o padure din Gorj a fost ucis, sustine mama sa
Moarte in tabara psihedelica de la Schela! Un tanar a fost gasit spanzurat
VIDEO PROTVPLUS.RO