Moarte in tabara psihedelica de la Schela! Un tanar a fost gasit spanzurat


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 05:19
Data publicarii: Duminica 02 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Procurorii si criminalistii au intrat in padurea de la Schela in apropiere de Targu Jiu, dupa ce un tanar de 29 de ani, participant la Festivalul "Rebirth - Fire", a fost gasit spanzurat.

Curios este ca nimeni nu pare sa-l cunoasca bine, iar cei care l-au gasit se feresc sa faca prea multe comentarii. In "Poiana lui Mihai" in care s-a strans gruparea, toata lumea militeaza pentru pace si armonie in natura.

In inima padurii, intr-un loc in care ajungi doar cu piciorul, este tabara comunitatii psihedelice din Romania. Aproape 1.000 de tineri si-au ridicat aici corturile si cateva zile bune vor sa stea departe de civilizatie. Nimeni nu intra fara acceptul lor. Au inclusiv agenti de paza.

Dimineata, insa, au fost fortati sa ii lase pe criminalisti in lumea lor. Vestea mortii tanarului de 29 de ani i-a bulversat pe ceilalti participanti de la festival. Aici toata lumea militeaza pentru fericire. Se asculta numai muzica psihedelica care te duce in stare de transa daca o dansezi. De altfel, pe site-ul de internet al grupului sunt pasaje intregi care explica pe larg in ce cred toti acesti oameni.

Intamplarea nefericita de peste noapte a rispit repede armonia, desi putini il stiau pe tanar. Anchetatorii au reusit sa afle doar ca baiatul urma sa plece duminica acasa.

De altfel, invitatii au fost avertizati si chiar au dat cu subsemnatul inca de la sosire sa nu aduca in bagaje arme de foc, droguri sau bauturi alcoolice. Apoi fiecare a platit cate o taxa de intrare de 130 de lei si a promis solemn sa respecte natura.
 

 

 

Sinucidere sau accident? Un barbat si-a gasit sfarsitul in Timisul Mort!
Sinucidere inexplicabila: a dat drumul la gaze si a asteptat sa moara incet
Tripla sinucidere a unor imigranti. Au sarit de pe o cladire
VIDEO PROTVPLUS.RO