Vacante pentru doi la pret de unul si transport gratuit. Cum pot turistii sa plateasca 1 euro pentru o camera la hotel

Dată publicare: 25-02-2016 12:55
Dată actualizare: 28-02-2016 07:00


Soarele care ne face curte in ultima vreme ne duce cu gandul ca mai sunt doar 3 luni pana la vara, asa ca e si normal sa ne zboare gandul la vacanta.

Ca sa stiti de la bun inceput cum stau lucrurile, daca visati la Portugalia, Spania ori insulele grecesti, nu o sa va bucurati de reduceri foarte mari in plin sezon. Preturile, sunt insa la jumatate, in luna mai, sau septembrie. Cele mai bune oferte, dar si cele mai noi destinatii, promovate de agentii, le gasiti la targul de turism de la Romexpo.

2016 aduce noi zboruri charter pentru Algarve/Portugalia sau Ibiza, asta inseamna ca veti plati mai putin la transport pentru ca nu trebuie sa luati un zbor de linie. Si Grecia pare mai ieftina pentru ca sunt tot mai multe oferte si operatorii se vad nevoiti sa scada din pret.

Preturile cresc insa odata cu numarul stelelor de la hotel.

Ana Goicea: "Avem un zbor direct catre Croatia, in insula Split, in Muntenegru, Tivat. Tarifele pornesc pentru croatia de la 500 de persoana, loc in camera dubla si taxe si asigurare medicla si Storno de la agentie."

Daca iubiti Grecia, aflati ca o vacanta de 7 zile all-inclusive in Zakintos ori Creta costa cam 600 euro de persoana, in plin sezon. Unele hoteluri au angajat foarte multi romani.

Marius Berca, reprezentant agentie de turism: "Vor beneficia de foarte multa grija din partea celor care sunt acolo si surprize. Cei care se ocupa de copii care ii servesc la masa toti vorbesc limba romana."

Exista si oferte fantastice, foarte putine insa:

Ciprian Enea:  "Avem faimoasele oferte cu cazare gratuita si platesti doar transportul, in special pentru destinatiile noi unde turoperatorii vor sa afle opinia turistilor vizavi de produsul pe care tocmai l-au lansat."

Teodor Calimanescu: "Avem camere cumparate inca din vara pentru tot sezonul si din camerele astea mai raman nevandute 5-7% si camerele astea le punem la 1 euro."

Ofertele sunt insa pentru mai ori sfarsitul lui septembrie. Surprize sunt si pentru familiile cu copii.

Alexandra Mateuta: "Toti cei care vin la targ si isi rezerva o vacanta cu familia au cazare gratuita pentru 2 copii pana in varsta de 15 ani."

Pentru cei mai activi axista vacantele cu cortul in Kenia ori Tanzania. Si nu sunt ieftine deloc: 3-4 mii de euro pentru doua saptamani.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO