Un nou ajutor pentru oamenii nevoiasi: site-urile de donatii

Dată publicare: 25-12-2010 00:00
Dată actualizare: 01-11-2012 12:31


Intr-o perioada in care criza a adus multa saracie in casele romanilor reusim sa demonstram ca mai avem compasiune in suflet.

O dovada: numarul tot mai mare de site-uri de donatii aparute in acest an. Asa se face ca spatiul virtual a inlesnit donatiile dintre oameni. Dupa doar cateva clickuri: jucarii, haine, bani sau chiar paine aduc o speranta in viata celor mai putin norocosi.

Roberta a aflat acum 3 ani de la medici ca fiul ei de 12 ani este grav bolnav. Daniel are o tumoare maligna la nervii piciorului drept. Ar putea fi tratat la o clinica din Viena, dar parintii nu au banii necesari: 25.000 de lei. Cei care vor sa-l ajute pe Daniel, pot face donatii pe un site special.

Si tot cu ajutorul internetului, companiile ii pot sprijini pe oamenii sarmani. Isi vand produsele prin intermediul unor site-uri, iar profitul va merge direct in contul nevoiasilor.

Daca nu aveti bani, puteti dona haine, jucarii sau alimente, chiar si paine. Totusi, initiatorii proiectului le recomanda celor cu inima mare, care vor sa-si ajute semenii, sa fie atenti si sa verifice totul inainte.

In prezent, in spatiul virtual romanesc sunt mai bine de 20 de site-uri de donatii. Potrivit organizatiilor nonguvernamentale, care coordoneaza aceste proiecte, in fiecare zi apar cel putin 200 de anunturi, iar zeci de mii de romani primesc un ajutor nesperat.

Tags: donatii,


VIDEO PROTVPLUS.RO