Turistii de pe litoral au iesit la plaja si au facut baie in mare. Faleza din Constanta a fost plina in a doua zi de Paste


Ultimul update: Joi 16 Aprilie 2015 07:06
Data publicarii: Luni 13 Aprilie 2015 18:07
Categorie: Stiri Sociale

Vremea a fost frumoasa, luni, pe litoral, unde cei mai indrazneti au facut plaja, pentru ca tanjeau de mult dupa razele soarelui.

La 23 - 24 de grade, soarele a incins nisipul. Nu a reusit totusi ca incalzeasca si apa marii, in care doar curajosii au intrat sa-si testeze limitele de rezistenta.

Soarele a incalzit luni litoralul cu razele lui ca-ntr-o zi de iunie. Incinsi de caldura, multi au stat la coada la inghetata sa se racoreasca.

A fost vreme de vara la malul marii, chiar daca suntem abia la jumatatea lunii aprilie…doar apa marii are in jur de 15 grade Celsius, in rest termometrul a ajuns luni la 24 de grade Celsius, asa ca nu e de mirare ca faleza din Constanta a fost plina de turisti.

"Ne bucuram de soare de timpul liber, vizitam un pic Constanta si apoi de intoarcem acasa", a spus un tanar.

Un tanar a venit tocmai din Franta. A mai petrecut sarbatorile in Romania, dar nu se astepta ca in luna aprilie sa se bronzeze.

"Romania frumoasa, imi place…A fost foarte frumos aici, oamenii sunt foarte credinciosi si ne place foarte mult", a spus francezul.

Si Luigi a venit din Italia sa petreaca Pastele la socrii in Constanta. "Romania foarte draguta, se organizeaza gratare, peste oarte frumos si merita sa venim si noi strainii aici", spune Luigi.

"E o zi insorita, e placut sa iesim pe plaja… ne doream o vreme frumoasa si chiar am venit la momentul potrivit", a spus un tanar.

Vremea frumoasa i-a luat prin surprindere pe administratorii teraselor din Mamaia si Constanta, care nu se asteptau la o mare de clienti.

"E o zi frumoasa si a fost OK, ne pregatim de deschioderea oficiala a sezonului", a spus George Padurare, administratorul unei terase.

Daca luni ochelarii de soare au fost cel mai important accesoriu, din pacate, de marti umbrela are prioritate, pentru ca sunt anuntate ploi la malul marii.

VIDEO PROTVPLUS.RO