Trenul romanesc al groazei. Cativa calatori au stat intr-un vagon inundat timp de 4 ore


Ultimul update: Duminica 01 Septembrie 2013 06:53
Data publicarii: Joi 29 August 2013 11:50
Categorie: Stiri Sociale

Piscina pe sine. De asta au avut parte mai multe persoane care s-au intors in Capitala miercuri seara cu trenul de la Mangalia.

Din cauza unei tevi care s-a spart in unul dintre vagoane, apa a atins si cativa centimetri, povestesc oamenii. Chiar daca au fost revoltati de ceea ce s-a intamplat, calatorii s-au resemnat si spun ca nu vor depune plangere.

Calatoria de cosmar, care a durat mai bine de 4 ore, a inceput in Mangalia. Oamenii spun ca atunci cand au urcat in trenul personal care urma sa-i aduca acasa, au fost socati de ceea ce au vazut.

Calator: "Am urcat in vagon si pur si simplu ne-am trezit ca curgea apa de sus. S-a spart, am inteles, o teava sau ceva de genul de la toaleta. Si curgea pur si simplu. S-a inundat un vagon."

Si pentru ca deja platisera cateva zeci de lei pe bilet, calatorii au cerut explicatii angajatilor CFR.

Calator: "Doamna controlor de la CFR ne-a spus ca nu este problema dansei si sa stam asa, sa ne rezolvam noi problema cum putem. Sa ne ridicam picioarele, sa stam cum putem. "

Iar unii dintre ei, cand s-au vazut neputinciosi in fata apei care curgea in vagon, au inceput sa faca haz de necaz.

Calator: "Cineva a vorbit la telefon la Bucuresti si a zis vezi ca aici e piscina. Cum sa fie piscina in tren? E piscina..."

Cu toate ca au avut parte de o astfel de calatorie si au fost nevoiti sa stea cu picioarele in apa, nu vor face niciun fel de plangere. Ba mai mult, unii vor mai merge cu trenul.

Calator: "Noi nu avem masina si cu microbuzele ne e cam teama, dar cautam ceva accelerat sau rapid...ceva mai bun decat e asta."

Reprezentantii CFR nu au comentat deocamdata acest incident.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO