Toate drumurile duc la munte! "Trenurile zapezii", din nou pe sine

Ultima actualizare: 01-05-2012 03:03

Atmosfera de sarbatoare la munte! Desi elevii si studentii intra oficial in vacanta abia maine, cei mai multi au inceput sa porneasca spre statiuni inca de azi.


Si parintii lor se grabesc sa ajunga pe Valea Prahovei in acest weekend, unii urmand sa plece abia dupa Craciun. Cu totii vor petrece pe cinste, pentru ca vremea este superba si se schiaza in conditii excelente.

Usor, usor, toate drumurile spre munte se aglomereaza iar turistii apeleaza deopotriva la trenuri si autobuze ca sa ajunga la destinatia distractiei.

Prevazator, CFR-ul a introdus "Trenurile zapezii". Tinerii sub 26 de ani care circula la clasa a doua si au ca punct de plecare sau de destinatie o statiune de pe Valea Prahovei beneficiaza, de luni pana joi, de o reducere de 20% a pretului biletelor.

Pentru grupurile formate din cel putin 10 persoane, la clasa a doua, reducerea este de 25%.

Totodata, CFR Calatori pune la dispozitia turistilor reduceri intre 25% si 60% la calatoriile de weekend prin oferta Cartea VSD - adica vineri, sambata, duminica.

Ca a venit deja vacanta se vede cel mai bine in Platoul Bucegilor. Cu toate ca a plouat in ultimele doua zile, in Bucegi stratul de zapada a rezistat eroic - inca are 35 de centimetri pe toate partiile din Valea Dorului, Drumul de vara si Carp.

Pe toata durata vacantei de iarna, programul instalatiilor de transport pe cablu din Sinaia si din Valea Dorului va fi prelungit cu o ora astfel ca ultima coborare se va face la 5 dupa amiaza.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO