Academia celor mai buni. Incepe Aspire Academy, program de leadership, antreprenoriat si inovatie

Ultima actualizare: 05-10-2012 11:30

Infiintat de studenti si absolventi de la facultati de top din Statele Unite si Europa, precum Harvard, Princeton si Georgetown, ''Aspire Academy'' ii invita si anul acesta pe participanti la cursuri predate exclusiv de profesori de la Harvard.

Un vis devenit realitate pentru cei care au pornit anul trecut scoala de vara ''Aspire Academy''.

Irina Anghel, initiator Aspire Academy, Presedinte Harvard Club Romania si Moldova: "E mult mai mult decat o scoala de leadership in care se vorbeste despre impliniri. Vedem anul acesta cum absolventii din promotia anului trecut au trecut, pornesc la treaba si organizeaza o scoala de vara, o scoala de lideri care a creat lideri care dau exemple."

Ana-Maria Dorobat: "Statutul de absolvent Aspire iti ofera posibilitatea unica de a aplica ce ai invatat si sa te implici direct in proiectele viitoare, o parte dintre colegii mei sunt implicati in Aspire Alumini Club, iar o parte dintre noi suntem implicati in organizarea celei de-a doua editii Aspire Academy 2012."

Si Rares Stoica este unul dintre absolventii programului din 2011.

Rares Stoica: "Am avut ocazia sa intalnesc oameni extraordinari. Profesorii de la Harvard aduc avantajul acestei scoli de vara si pe termen lung putem sa sustinem aceasta viziune a noastra, vrem sa aducem cei mai buni oameni din tara, din Europa Centrala si de Est. Vrem sa aducem lideri de top din regiune."

Dinu Gheorghe, initiator Aspire: "Anul acesta vom invita patru doctoranzi de la Wharthon University care au misiunea de a-i ajuta pe tineri sa isi puna in practica ideile de afaceri, prin crearea unui plan de afaceri."

Programul Aspire Academy este structurat pe trei module: leadership, antreprenoriat si dezvoltare personala .

Toti cei care vor sa experimenteze timp de opt zile modul de predare de la Harvard Business School se pot inscrie pe site-ul www.aspireacademy.ro. Aici gasiti detaliile privind admiterea de anul acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO