La 2 luni trece printr-o incercare la limita dintre viata si moarte. Operatia riscata la Targu Mures

Dată publicare: 27-05-2012 18:14
Dată actualizare: 21-10-2012 03:02


Emotii uriase pentru o familie tanara din Timisoara, al carei bebelus a fost dus cu elicopterul pentru a fi operat la inima in Targu Mures.

Fetita are doua luni si sufera de o malformatie grava pe cord, iar interventia complicata de astazi este singura ei sansa pentru o viata normala.

Parintii sunt coplesiti. Pana la o luna, pruncul lor a fost tratat de bronsita la un spital din Drobeta Turnu Severin si abia cand situatia s-a deteriorat, la o alta clinica, medicii au descoperit adevarata problema.

Fetita a fost dusa cu un elicopter al Ministerului de Interne, iar parintii sai au sosit cu masina de la Timisoara, rugandu-se tot drumul pentru o reusita.

Parintii Larisei sunt din localitatea Floresti, judetul Timis, iar fetita s-a nascut la Drobeta Turnu Severin. Cu toate ca bebelusul nu se simtea bine, medicii de acolo au considerat ca are o simpla bronsita si abia dupa ce era evident ca tratamentul nu da rezultate mama a insistat sa fie transferata la un spital din Timisoara.

O decizie inspirata, pentru ca aici s-a descoperit problema la inima.

Transportarea pruncului suferind a fost o provocare.

Pe an ce trece numarul copiilor care se nasc cu diferite malformatii la inima este in crestere. Numai la Targu Mures sunt operati 300 de bebelusi cu probleme cardiace.


VIDEO PROTVPLUS.RO