Teatrul Nottara din Capitala, 70 de ani de activitate. Duminica seara, se va organiza un bal in cinstea acestui eveniment


Ultimul update: Miercuri 24 Mai 2017 07:13
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2017 08:24
Categorie: Stiri Sociale

Teatrul Nottara din Capitala a implinit 70 de ani de activitate.

Asa ca celebrarea celor 7 decenii de succese a fost facuta in 7 zile.

De pe 14 mai pana si pana duminica, actorii si membrii teatrului Nottara au pregatit cele mai bune spectacole si au organizat festivaluri in strada. Nu au fost uitati marii actori care au dat faima scenei de la Notarra.

In memoria celor care si-au dedicat intreaga viata scenei, organizatorii au editat - anul acesta, un album care sa ne aminteasca de actorii de odinioara si de piesele care ne tin si astazi cu sufletul la gura sau de cele care ne fac sa radem pana la lacrimi.

Alexandru Repan, actor: "Amintirile despre actori se sterg foarte repede, din cand in cand noi - din egoism poate, dar nu din prevedere, inceram sa va mai aducem aminte de colegii nostri care astazi nu mai sunt printre noi si care au facut glorie acestui teatru."

Cei care au trecut pragul teatrului au fost cuprinsi de nostalgie.

Spectator: "Pentru mine inseamna foarte mult pentru ca de foarte multe ori am venit la spectacole aici si acum vin in calitate de cronicar teatral."

Marinela Tepus, directorul teatrului Nottara: "Am adunat spectacole pentru toate varstele, dar mai ales pentru tineri si am incercat sa-i aducem la evenimente cat mai diverse."

Duminica seara, membrii teatrului vor incheia zilele de sarbatoare printr-un bal.

VIDEO PROTVPLUS.RO