Te vezi la Stirile Pro Tv: Dreptul la a doua sansa (I)

05-10-2008 00:00


Cristian Tabara prezinta cazurile a trei femei care isi ispasesc pedepsele in penitenciarul de la Targsor. Ramane ca dumneavoastra sa decideti daca ele pot fi redate sau nu societatii si, mai ales, cum vor fi reintegrate in comunitate.


Saptamana aceasta ne spune povestea ei Camelia Tapoi, condamnata pe viata pentru complicitate la un dublu asasinat. Avea 20 de ani cand impreuna cu patru baieti, intre care si iubitul ei, a jefuit, torturat si ucis doi batrani. Dupa care victimelor le-au fost scosi ochii, pentru ca imaginea asasinilor sa nu poata fi depistata pe retina.

Asa scrie in rechizitoriu, insa femeia spune ca nici pana in clipa de fata nu stie exact cum s-a petrecut oroarea. Tinea de sase si sustine ca nu a auzit torturile. Cu lacrimi in ochi, recunoaste ca cea mai mare vina este a ei, pentru ca nu a facut nimic atunci cand si-a dat seama ca se intampla ceva rau, ca nu a strigat dupa ajutor.

Au trecut de atunci 12 ani. Din fata vulgara si violenta, asa cum se descrie ea insasi, nu pare sa mai fi ramas nimic. Pe atunci nu s-a gandit ca jaful ar putea duce la crima, simtea ca toata lumea este a ei. A intrat intr-o lume a faradelegii de bunavoie, desi provenea dintr-o familie de isprava. Ii pare rau acum pentru suferinta si rusinea pe care le-a provocat-o celor dragi.

Vezi aici continuarea povestii Cameliei Tapoi.

VIDEO PROTVPLUS.RO