Târg de toamnă la Târgoviște, deși autoritățile au impus restricții din cauza Covid-19

Ultima actualizare: 12-10-2020 11:31

Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, orașul Târgoviște, este în acest week-end gazda unui târg cu bunătăți tradiționale.

Bucătari și meșteri pricepuţi și-au dat întâlnire acolo, și promit că cine le va călca pragul nu va pleca cu mâna - sau cu burta - goală.

Delicatesele din carne, brânzeturile alese și mustul proaspăt vor fi o desfătare, iar voia bună pe care o veți găsi aici, vă va lăsa multe amintiri plăcute.

Bineînţeles, în aceste vremuri, toată lumea este obligată să poarte mască de protecție și să păstreze distanța față de ceilalţi.

Cine ajunge zilele acestea în parcul Chindia din Târgovişte sigur nu va regreta. Comercianţii din toate colţurile ţării au produse proaspete pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Alina Dumbravă, comerciant: "Telemeaua pleacă, cea proaspătă, de la 25, cea veche de la 35, pastrama 35 de lei, cârnăciorii, 40".

Pentru cei mai pofticioşi dintre vizitatori au fost pregătite tăvi întregi cu prăjituri, care mai de care mai aromate.

Ştefan Valentin, comerciant: "Cu bunătăţi, cu kataif cu fistic, cu nucă, cu lapte, avem aici o prăjitură cu lapte, fistic, kaju şi blatul este însiropat cu apă de trandafiri".

Oferta este variată şi pentru cei care vor să-şi reînnoiască garderoba sau poate se gândesc să facă un cadou special.

Alexandru Boanca, comerciant: "Genţi din piele, portofele din piele naturală, cusute manual".

Organizatorii promit că vor fi respectate cu stricteţe normele împotriva răspândirii virusului Covid-19.

Marinela Ulieru, organizator: "Vă aşteptam cu mult drag în Parcul Chindia, să luaţi în calcul că noi ne-am asigurat să respectăm toate condiţiile de respectare a normelor de siguranţă împotriva Covid - 19".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO