Tabere de lux pentru elevii romani. Ce contine o vacanta de 2100 de dolari in New York sau Elvetia


Ultimul update: Miercuri 01 Mai 2013 06:45
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2013 18:25
Categorie: Stiri Sociale

Vara bate la usa, iar parintii cu venituri peste medie isi pot face planuri pentru copiii lor. Agentiile specializate in tabere exclusiviste propun destinatii pe care adultii si le permit uneori cu mare greutate in concedii.

Elevii pot merge in mari capitale europene si in Statele Unite, pentru cateva mii de euro. Invata limbi straine si iau contact cu scoala din occident.

Alexandra si Cosmina sunt bune prietene. Chiar daca abia termina clasa a 6-a, fetele vor pleca la vara la Dublin intr-o tabara scolara de 2 saptamani. Parintii au platit 1700 de euro. Bani multi in care intra cazarea, 3 mese pe zi, vizite turistice si cursuri de limbi straine. Asta dupa ce anul trecut au stat 14 zile la Londra.

Pentru excursia de la Londra, parintii au platit 1300 de lire de fiecare, plus cateva sute de euro pentru biletele de avion.

Copiii imbina studiul cu distractia, iar la finalul taberei se intorc in tara cu mai multe cunostinte de limba straina. Cunostinte atestate printr-un certificat de absolvire a cursului, recunoscut international.

Cu 2100 de dolari, copiii pot sta doua saptamani la New York. Sau in Elvetia, la Leysin.

Pe cont propriu, o asemenea vacanta este mai scumpa. In New York, de pilda, un pachet de 14 zile depaseste 4000 de euro. Iar in Elvetia, cel putin 2200 de euro.

Clientii acestor programe scolare internationale reprezinta un public foarte restrans in tara noastra. Aproximativ 600 de elevi merg vara in asftel de tabere, in conditiile in care doar 10% dintre salariati castiga peste 3000 de lei pe luna.

Tags: excursii, tabere, elevi,

Forfota mare la Straja. Peste 200 de copii au invatat sa schieze in taberele organizate pentru ei
Oferte
VIDEO PROTVPLUS.RO